Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2011 17:47 - В сейфа спи един сапфирен пръстен....
Автор: saphir Категория: Тя и той   
Прочетен: 959 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2011 17:26


е е е е е е е е

е е е е е е е е е е 

е е е е е е е е е е е е е

Емоции, радост, сълзи, скръб носъ един сапфирен пръстен, даден за обещанието брак, познат на малкия ни земен свят. Бракът, сред лъжливата среда ‘не искам, но задължението имам‘, не удържа лъжите зад чаровните усмивки. Разтури се каквото не можа да се живее честно от нелюбещи сърца


Имб сина на Дайна идеята да съжеви историята на сапфирения пръстен, втори път показан на света. Обещанието брак стана брачно ежедневие (29.04.2011). Принцът се усмихва без изблиг на увереност. Младоженката показва радостта си от победата. Що ли ще е бъдещето на чаровните усмивки и на радостта?  В сейфа спи един сапфирен пръстен, чака  някога да плъзне емоциите на следващия пръст с обещание за брак и семейно щастие……
.....................

Кралицата Елизабета Втора  получава около 8 милиона Ј годишна поддръжка от държавна страна за заплащане на представителните й дейности в името на Великобритания. Тя самата като кралица има извори от приходите на земи, на имущества и на финансови трансакции в рамките на 200 милиона Ј нето, но по закон от 1702 г. кралицата няма достъп до тях. Това са приходи на куроната, а не на личността. 


Тя лично получава чисти доходи от dushy of Lancaster . 2010 г. това бяха 13,2 мил. Ј нето, които са обложени с данък между 40% до 50%. От тези пари само кронпринца Чарлз не получава ‘постоянен подарък‘ от майка си. Той е единствения в семейството, който живее от частно добитите приходи на dushy of Cornwall. През март 2010 принцът на Уелс е получил от него чисти приходи в размерите на 17,2 Ј. От тях той е платил  9,05 мил. Ј. 

 

За останалите 8,15 мил. Ј  са отишли 3,48 мил. Ј за данъци. С джоб парата (след данъци) в размера на 4,78 мил. Ј той издържа съпругата си, синовете си и новата младоженка Кети. 

 

 

 

Колкото повече стават, толкова по-малко ще остават за живот в закрилата на английската курона. Така че и те търсят работа както се случи и с другите деца на кралица Елизабета Втора.  

 


 









Тагове:   брак,   годеж,   тъга,   сватба,   емоции,   пръстен,   saphir,   sappher,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: saphir
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 13903
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив